Käyttöohjeet

Tältä sivulta löydät käyttöohjeet Fishing Cottage eri sivujen toimintoihin.

Vasen palkki

Vasemman palkin toimintojan kautta voit kirjautua sisään käyttäjätunnuksellasi tai siirtyä rekisteröimeen itsellesi käyttäjätunnus. Täältä voit myös valita sivuston kielen.

Pikahaun avulla voit nopeasti hakea huviloita suoraan paikkakunnittain, jos et halua käyttää tarkennettua huvilahakua (kts Huvilat sivu).

Etusivu

Etusivu sisältää yleistä informaatiota Fishing Cottage-sivustosta.

Käyttäjätiedot

Tämä sivu näkyy vain rekisteröityneille ja sisäänkirjautuneille käyttäjille. Voit muuttaa täältä nimeäsi sekä osoite- ja yhteystietojasi. Täältä voit myös muuttaa itsesi palveluntarjoajaksi syöttämällä yrityksesi tiedot. Palveluntarjoajat voivat syöttää huviloitansa Huvilani-sivun kautta Fishing Cottage hakukoneeseen.

Huvilat

Tämän sivun kautta voit suorittaa huvilahakuja Fishing Cottage hakukoneesta. Voit etsiä huviloita paikkakunnan, neliömäärän tai tietyn hakusanan mukaan.

Huvilani

Tämä sivu näkyy vain palveluntarjoajakäyttäjille jotka ovat kirjautuneet sisään. Voit syöttää yrityksesi huvilat Fishing Cottage hakukoneeseen tämän sivun lomakkeella. Voit syöttää huvilan nimen, osoitteen, neliömäärän, hinnan, tason (1-5 tähteä) ja liittää huvilalle kuvan ja kirjata lisätietoja.

Myös huviloiden tietojen muutokset tai huvilan poisto hakukoneesta tehdään tämän sivun kautta.

Artikkelit

Tällä sivulla on erinäisiä artikkeleita mökkeilystä ja kalastuksesta. Rekisteröityneet käyttäjät voivat antaa omia kommenttejaan artikkeleista sekä äänestää muiden käyttäjien kommentteja ylös- ja alaspäin.

Kuvagalleria

Kuvagalleria on tarkoitettu mökkeilyyn ja kalastukseen liittyvien kuvien esittelyyn. Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä galleriaan omia kuviaan.