Tervetuloa Suomeen!

Suomalainen luonto tarjoaa ainutlaatuisia kokemuksia ja luonnollista kauneutta. Puhtaat järvet ja vihreät metsät luovat ympäristön joka viihtyisydeltään on vailla vertaa. Paras tapa nauttia suomalaisen luonnon kauneudesta on vuokrata huvila keskeltä luontoa.

Haluamme auttaa kävijöitämme löytämään laadukkaita huvilapalveluita Suomesta ja siksi monet huvila- ja majoituspalveluita tarjoavat tahot ovat luoneet monipuolisen tietokannan jonka kautta palveluiden hakeminen on helppoa. Hakukoneemme avulla voit etsiä huviloita- ja majoituspalveluita, jotka vastaavat juuri sinun tarpeitasi.

Lisäksi olemme varanneet käyttäjille artikkeleita, jotka liittyvät kalastukseen- ja matkailuun suomalaisessa luonnossa. Kuvagalleriastamme löytyy kuvia luonnosta ja kalastuksesta.

Rekisteröidy palvelun käyttäjäksi niin saat monia etuja ja lisäksi tiedotamme sinulle säännöllisesti uusita palveluista ja sisällöstä joka päivittyy portaalille.

Katso Kalastusinfosta miten kalastetaan ja toteuta kalastuslomasi onnistuneesti.

Kotimaan matkailu alkaa olla kallista bensan hinnan noustessa

Suomalaiset rakastavat metsää ja metsässä samoilua. Uskomme että noin sadan kilometrin päässä helsigistä oleva ruotsinpyhtää ja sen lähellä olevat luonnolliset virkistysalueet tuovat kaivattua vaihtelua arkeen.

Metsässä retkeily ja kalastus on tänä aikana edullista ja  virkistävää toimintaa. Kun monet menevät pitkän ajomatkan päähän lappiin mökkeilemään tarjoamme edulliseman ja helsinkiä todella paljon lähempänä olevaa edullista majoitusta lähialueen virkistysalueineen.

Tule Loviisaan katkaisemaan nykyarkea ruukkilaiseen tapaan

https://www.facebook.com/Stromforsinruukki

 

 

                                      Ikimuistoisia elämyksiä

Pyöräreitti Ruotsinpyhtää

Kart'in Ruotsinpyhtää

Kalastus Ruotsinpyhtää

Kukulinreitti Ruotsinpyhtää

Aeronautica

Valkmusa Kansallispuisto

Majoitus Ruotsinpyhtää

Meri Huvilat Loviisa

Zsar Outlet Village

Finland