Tervetuloa Suomeen!

Suomalainen luonto tarjoaa ainutlaatuisia kokemuksia ja luonnollista kauneutta. Puhtaat järvet ja vihreät metsät luovat ympäristön joka viihtyisydeltään on vailla vertaa. Paras tapa nauttia suomalaisen luonnon kauneudesta on vuokrata huvila keskeltä luontoa.

Haluamme auttaa kävijöitämme löytämään laadukkaita huvilapalveluita Suomesta ja siksi monet huvila- ja majoituspalveluita tarjoavat yritykset ovat luoneet yhteisen tietokannan jonka kautta palveluiden hakeminen on helppoa. Hakukoneemme avulla voit etsiä kattavasti huviloita- ja majoituspalveluita, jotka vastaavat juuri sinun tarpeitasi.

Lisäksi olemme varanneet rekisteröityneille käyttäjille artikkeleita, jotka liittyvät kalastukseen- ja matkailuun suomalaisessa luonnossa. Käyttäjillä on mahdollisuus ottaa kantaan ja kommentoida artikkeleita. Kuvagalleriastamme löytyy kuvia luonnosta ja kalastuksesta.

Rekisteröidy palvelun käyttäjäksi niin saat monia etuja ja lisäksi tiedotamme sinulle säännöllisesti uusita palveluista ja sisällöstä joka päivittyy portaalille.

Katso Kalastusinfosta miten kalastetaan ja toteuta kalastuslomasi onnistuneesti.

www.fishingcottage.fi  auttaa myös matkanpäällä! Sivumme toimii moitteetta uusimpien matkapuhelimien selaimessa. Kontaktitiedot ovat helposti saatavissa matkasi aikana matkapuhelimellasi.

                                      Ikimuistoisia elämyksiä

Sirius sport resort

Kart'in Ruotsinpyhtää

Erämys

 Strömfors Outdoor

Finland